Mən təzə işə başlamışdım, ilk maaşımı almışdım, 500 manat. Çox sevinmişdim, axı öz əllərimlə qazandığım ilk pul idi. Nə edəcəyimi bilmirdim, bir hissəsini anama verdim, bir hissəsi ilə özümə bir şey almaq istəyirdim. Amma qalan pulu nə edəcəyimi bilmirdim. Dostum Elçin mənə dedi ki, "gəl online kazinoda sına şansını, bəlkə qazanarsan". Əvvəl fikirləşdim, qumar pis şeydi deyə bilirdim, amma o dedi ki, "kiçik məbləğlə başla, əyləncə kimi bax". Düşündüm, niyə də olmasın? 50 manat ayırdım, qalanını banka qoydum. Elçin mənə
mostbet withdrawal rules axtarmağı tövsiyə etdi, dedi "əvvəl öyrən necə pul çıxarılır, sonra oyna". Axtardım, oxudum, hər şey aydın idi. Qeydiyyatdan keçdim, 50 manat yüklədim.
Oyunlara baxmağa başladım, hərəsi bir rəng, bir işıq, bir səs. Nəyə mərc qoyacağımı bilmirdim. Elçin mənə "Aviator" oyununu məsləhət gördü, dedi "asan və həyəcanlıdı". Ona baxdım, qaydaları öyrəndim, virtual pulla sınadım. Sonra real oynamağa başladım. İlk mərcimi qoydum, 5 manat. Təyyarə uçdu, 10 saniyə, 20 saniyə, 30 saniyə... mən çıxdım, qazandım. 15 manat oldu. Çox sevindim, ürəyim döyünürdü. Sonra bir daha, bir daha. Bir saat ərzində 150 manat qazandım. İnanılmaz idi. Balansım 200 manat olmuşdu. Dərhal mostbet withdrawal rules yadıma düşdü, pul çıxarmaq istədim. Qaydalara baxdım, limitlər, vaxtlar, hər şey qaydasında idi. Pul çıxartdım, bir neçə dəqiqəyə kartımda idi. Çox xoşbəxt idim, öz-özümə gülürdüm. O gecə yata bilmədim, sevincdən.
Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq başa düşdüm ki, bu işdə qaydaları bilmək çox vacibdir. Mostbet withdrawal rules mənim üçün bir növ bələdçi oldu. Hər dəfə oynayanda bu qaydaları yadımda saxlayırdım, nə vaxt, necə pul çıxaracağımı bilirdim. Bir ay ərzində təxminən 400 manat qazandım. Bu pulla özümə yeni telefon aldım, çox sevindim. Anam soruşdu "hardan aldın?" Dedim "işdə yığdım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma telefonu görəndə sevincim hər şeyə dəyərdi.
Bir gün işdə həmkarım Nərmin mənə dedi ki, "sən nə vaxtdan belə şanslısan, həmişə gülümsəyirsən?" Mən də dedim ki, "həyat gözəldi, niyə gülümsəməyim?" Amma içimdən dedim ki, kaş bilsəydi. Sonra bir gün Nərminlə nahar fasiləsində oturmuşduq, söhbət edirdik. Mən ona bu təcrübəmdən danışdım, əvvəl inanmadı, dedi "yox, ola bilməz, bunlar hamısı fırıldaqdı". Mən də ona izah etdim ki, fırıldaq deyil, sadəcə bilmək lazımdı nə vaxt dayanacağını, bir də qaydaları bilmək lazımdı. Ona mostbet withdrawal rules axtarmağı tövsiyə etdim, dedim "əvvəl bunu oxu, sonra qərar ver". Bir neçə gün sonra mənə zəng vurdu, dedi "oxudum, qərar verdim, yüklədim, oynadım, 30 manat qazandım". Güldüm, dedim "bax, dedim sənə". İndi bəzən birlikdə oynayırıq, bir-birimizə yazırıq, nə qazandığımızı deyirik. Bu bizim dostluğumuzu daha da möhkəmləndirdi.
Bir axşam evdə tək idim, işdən yorğun gəlmişdim. Mostbet withdrawal rules yadıma düşdü, oynamaq istədim. O gecə nəsə çox şanslı idim, dalbadal qazanırdım. Bir saat ərzində 200 manat qazandım. Çox sevindim, amma özümü saxladım, dayandım. Çünki bilirdim ki, çox oynamaq olmaz, qazananda da dayanmaq lazımdır. Dərhal mostbet withdrawal rules oxudum, pul çıxartdım. Bir neçə dəqiqəyə pul kartımda idi. O an anladım ki, mən bu işi bacarıram. Artıq bilirəm nə vaxt oynamalı, nə vaxt dayanmalı, nə vaxt pul çıxarmalı. Bu bilik mənə çox şey qazandırdı. Təkcə pul yox, həm də özümü idarə etmək bacarığı. İndi hələ də oynayıram, amma daha ehtiyatlıyam, daha bilikliyəm. Həftədə bir-iki dəfə, az miqdarda. Bəzən qazanıram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt peşman deyiləm. Çünki bu, mənim seçimimdi, mənim qərarımdı. Və mən bu qərarı sevirəm. O gün dostum Elçin olmasaydı, mostbet withdrawal rules axtarmasaydım, bəlkə də hələ də qorxurdum, cəhd etməzdim. İndi isə həyatımda yeni bir təcrübə var, yeni bir macəra. Və bu macəra hələ bitməyib.