* FAQ    * Search
It is currently Fri Oct 31, 2025 10:34 pm

All times are UTC

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:44 pm 

Sziasztok! Ti mit gondoltok, ki lehet az idei bajnok a magyar NB I-ben? Nekem a Ferencváros nagyon erősnek tűnik, de a Puskás Akadémia is meglepetést okozhat. A fiatal játékosok teljesítménye idén tényleg kiemelkedő.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:45 pm 

Szia! Én is a Fradit látom esélyesnek. Ha valakit érdekelnek a statisztikák, érdemes nézni a Hivatalos MLSZ oldalát https://www.mlsz.hu/ – rengeteg adat van a csapatokról, gólokról, mérkőzésekről.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:45 pm 

Én inkább a taktikai elemzésekre szoktam koncentrálni, de a statok tényleg hasznosak. Néztem a múlt heti meccseket, és a Fradi védekezése nagyon stabilnak tűnt. Szerintem a szezon második felében is sok izgalom várható.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:46 pm 

Igen, tényleg! A támadósoruk is jól működik, különösen a fiatal csatár, aki most kezd igazán kilépni a rivaldafénybe. Egyébként én a múltkor találtam egy jó oldalt, ahol a mérkőzések mellett extra infók is vannak, pl. statisztikák és tippek.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:47 pm 

Köszi a tippet! Amúgy én néha használom a tovább oldalt is, főleg, ha gyorsan szeretném követni a mérkőzéseket és a legfrissebb statisztikákat. Elég átlátható minden és tényleg naprakész.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:47 pm 

Ó, ezt még nem próbáltam! Szuper, hogy ilyen részletes infók vannak. Lehet, hogy a szezon vége felé tényleg jól jön majd, ha valaki nyomon akarja követni az eredményeket és a játékosok formáját.

PostPosted: Tue Oct 28, 2025 9:48 pm 

Igen, és így az online közvetítések is könnyen követhetők. Már alig várom a következő fordulót, biztos rengeteg izgalmas pillanat lesz. :lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC